Hanyagság, lustaság és persze a tanulás

-Neked nincs véletlenül egy blogod?
-De-de van, csak már benőtte a pókháló...
-Miért mondod ezt? Én olvastam rendszeresen, nekem tetszett nagyon!
-Na meglátom mit tehetek ;)

Igen... ez egy átlag beszélgetés volt köztem és pár olvasó között. Sajnos elmaradtam, nem volt időm, lusta is voltam, iskolába is járok, beadandókat készítek, minden mással foglalkozom csak a bloggal nem. Sajnos túl sok volt nekem és sok mindent akartam egyszerre csinálni csak az idő relatív én meg nem tudom rendesen beosztani a relatíve sok időmet... :\ Ezen próbálok változtatni és ki is találtam, hogy mivel fogok! 

Folyamatosan minden hónapban (talán) akad egy-két webáruház, ahol borzasztóan mocskosul olcsón (INGYEN!!!!!) adnak játékokat. Itt gondolok az Originen az On The House akciókra vagy Gog.com stb. Nos, ezeket az ingyenes játékokat sorra én is begyűjtöttem (és még fogom is :P). Ezekről fogok majd leginkább írni, sztorizgatni, mesélni, beszámolni és persze linket meg egyéb dolgokat fogok elétek tárni, amikhez persze kaptok majd elérhetőségeket is. 

MetroUI-Other-Origins-icon.png
Még egy kellemes hír (számomra legalább is az), hogy újra belemerültem a Hearthstoneba, így hamarosan arról is fogok írkálni tippeket és egyebeket. Továbbá nagyon szemezgetek az új World of Warcraft kieggel is. De mindent a maga idejében! Remélem sikerül újra beizzítani a blogot, addig is jó játékot mindenkinek! ;)

Palibácsi

Pali_bacsi 1 hozzászólás

LoLozzunk magyarul!

Húsvét utáni kedd nem is indulhatna szebben. Végre magyar klienssel köszönt minket a League of Legends. A frissítést automatikusan elvégzia a launcher és utána csak át kell állítanunk a nyelvet magyarra. Ki is próbálgattam a meglévő hőseimnek a hangjait és hidegrázva (pozitív hidegrázás) hallgattam az országunk szinkronszínészeinek változatos hangzásvilágát. Direkt nem álltam sehogy hozzá ehhez a dologhoz, csak vártam simán és gondoltam majd lesz valami. Nagyon tetszik és furcsa, ám hozzá lehet szokni idővel, hogy anyanyelvemen játszhatom a LoL-t. Játszanom még nem sikerült, de hamarosan sort kerítek arra is, hogy játékközben is élvezhessem, ahogy magyarul hozzám szólnak a kis yordle-k és barátaik. Egyenlőre még csak ennyit kaptunk, de ez is már rengeteg a Riottól! Ígérnek még nagyon sok dolgot, mint a magyar youtube csatorna, teljesen magyar hivatalos weboldal és fórum és még sok más, amiről még nem is tudunk. Aki játszik és még nem frissítette az most tegye meg és próbálja ki, hátha tetszeni fog! (vegyetek fel nyugodtan játékban, nem vagyok profi gamer csak hobbiból játszom :) nevem: Palibácsi)

Egy kis kedvcsináló videócska:

 

Pali_bacsi 1 hozzászólás

Húsvét!

Beköszöntött a tavaszi szünet is és a húsvét. Elmúlt 2 hétben nem nagyon volt időm játszani, de hamarosan szedek össze pár játékot és alkotok valamit ismét. Addig is kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! :)

 

Pali_bacsi szólj hozzá

Áprilisi tréfák a gamer világban

Mint már írtam a Google posztom végén, hogy még ma jelentkezni fogok pár dologgal. Próbáltam összeszedni az áprilisi tréfákat a hatalmas gamer világból. Nézzünk is hát bele!

April-Fools-300x300.jpg

tovább »
Pali_bacsi szólj hozzá

Bolondok napja a Googlenél

Április 1, ami még mindig a mókáról és a kacagásról szól. Viszont most a Google nem tréfál! Rengeteg ember álmát váltották most valóra, ami csak holnapig azaz április 2.-ig tart. Ha kíváncsi vagy mit is csinált a Google, olvass tovább! Megéri!

go.jpg

tovább »
Pali_bacsi szólj hozzá

Öröm és bódottá'

A mai nap folyamán ki került az Index 2-re a South Park - Stick of Truth kritikám és rohamosan megnőtt a látogatottság is! Köszönöm szépen mindenkinek, aki eddig olvasott és fog olvasni ez után is! Határ a csillagos ég! 

blogindex.jpg

Pali_bacsi szólj hozzá

South Park - The Stick of Truth

"I'm going down to South Park gonna have myself a time" Kinek ne lenne ismerős ez a sor, persze, hogy mindenki ismeri a South Parkot és igen nem rég jött ki a játékváltozata, ami teljesen bevarázsol minket Stan, Kyle, Kenny és Cartman bájos kis városába, ahol a földönkívüliektől kezdve a Medve-Disznóemberen át a Náci zombi macskákig minden megtörténhet. Kalandos kis utazásra visz minket Trey Parker és Matt Stone és teljesen bejárhatjuk South Park városát. Kezdjünk is bele!

270263-SouthParkHeader.jpg

tovább »
Pali_bacsi szólj hozzá
Címkék: south park rpg

A világot megváltoztató fadarab

A héten jött ki a South Park Stick of Truth játék, amit azonnal ki is próbáltam. Hamarosan érkezik róla egy kis elemzés és élménybeszámoló!

south-park-the-stick-of-truth-video-game.jpg

Pali_bacsi szólj hozzá

Fallyukasztó ionpuska

Az iskola mellett próbáltam mindig egy kis időt szakítani az írásra és eljött az ideje, hogy pótoljam a hiányosságokat. Még vizsgaidőszakban elkezdtem a Portal nevű játékot aztán jött a második része is. Mióta kijátszottam azóta is jojózik a szemem, de szívesen újrajátszanám azért. Ja, főleg a második részt. A bevezetőt nem is húznám akkor tovább.

portal.jpg

tovább »
Pali_bacsi szólj hozzá

Portál

A múlthéten végigvittem a Portal mindkét részét, ami azt jelenti, hogy hamarosan leírom az élményeimet és tapasztalataimat a játékkal kapcsolatban. Próbálkozom minél hamarabb összeszedni a gondolataimat és leírni, addig itt van a másik blogom, amit nem rég kezdtem el csinálgatni, ami az egyik tárgyamhoz kapcsolódik.

http://analogfoto.blog.hu/ kellemes böngészést kívánok mindenkinek hozzá!

Pali_bacsi szólj hozzá
süti beállítások módosítása